We nemen u op 5 november, onder leiding van wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère, mee in de resultaten van het werk van de afgelopen 2 jaar. Diverse betrokkenen geven een toelichting op het plan, het demonstratieproject Nijstad-Oost en de kansen voor groene waterstof in de gebouwde omgeving. Zien we u tijdens onze onlinepresentatie?

Aanmelden
Het consortium vertelt u graag meer over de resultaten tijdens de onlinepresentatie van het publieksrapport op 5 november van 14.00 tot 16.00 uur.
U kunt zich aanmelden via de link.

Informatie
In hoeverre kan duurzame waterstof bijdragen aan het aardgasvrij maken van de Nederlandse woningvoorraad? De afgelopen 3 jaar heeft het consortium Waterstofwijk Hoogeveen met 22 partners met subsidie van de RVO gewerkt aan het plan voor de waterstofwijk. De resultaten laten zien wat de potentie is van duurzame waterstof, met hergebruik van het bestaande aardgasnetwerk en met behulp van een nieuwe waterstof-cv-ketel.

Contact
Bij vragen kan er uiteraard contact worden opgenomen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 16.30 uur op nummer 0522 -768181.
Of stuur een email naar N-TRA.