Graag stellen wij u op de hoogte dat RENDO van start is gegaan met de jaarlijkse campagne ‘Veilig Graven’. Het doel van deze campagne is bewustwording van het risico op graafschade en het belang van het doen van een KLIC-melding.

Nu het voorjaar in volle gang is, wordt er volop in de tuin gewerkt. Dit is hét moment om een boom te planten, schutting te plaatsen of trampoline in te graven. Wie daarbij gebruik maakt van een graafmachine, is verplicht om een KLIC-melding te doen bij het Kadaster en te voldoen aan de CROW500.
https://lnkd.in/ebeFu-Hh

De Nederlandse grond ligt vol met kabels en leidingen voor gas, elektriciteit, water, riolering, internet en telefonie. Met graven kunnen deze worden beschadigd. Hierdoor kunnen stroomstoringen, gaslekkages of onveilige situaties ontstaan. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen is bewustwording noodzakelijk. Wanneer er toch schade is ontstaan door graafwerkzaamheden kan er direct met het gratis nationale storingsnummer 0800 9009, 24 uur per dag 7 dagen per week worden gebeld.

Wil je meer weten over de jaarlijkse campagne, neem dan contact op 0522 856 400 of kijk op de website voor meer informatie en tips:
https://lnkd.in/eQm7K9CN