Wij zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat Astrid Hartwijk per 1 januari 2024 door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders benoemd is als commissaris van N.V. RENDO Holding.

Zij is de opvolger van Guido Bakema die na twee termijnen van vier jaar is afgetreden als commissaris. Wij bedanken hem graag voor zijn waardevolle bijdrage en prettige samenwerking.

Astrid Hartwijk is zeer gepassioneerd over de energietransitie na een lange carrière in de energiesector. Zij heeft bij Shell en NAM gewerkt, waar zij o.a. grote internationale projecten heeft gemanaged m.b.t. het ontwikkelen, bouwen en installeren van energie-infrastructuren voor olie en gas. De laatste jaren heeft zij gewerkt bij Corre Energy, waar zij verantwoordelijk was voor de portfolio van projecten voor opslag van elektriciteit in de ondergrond. Zij heeft een groot analytisch vermogen en brede inhoudelijke kennis van het energiedomein en de transitie naar duurzame energie.

Dirk Jan Klein Essink, voorzitter Raad van Commissarissen: Wij zijn blij met de komst van Astrid Hartwijk in onze RvC. Zij beschikt over veel kennis m.b.t. de energiesector en is een uitstekende aanvulling van ons RvC-team.